fbpx

BLOG

NOTÍCIAS / NOVETATS

 

El ronquido es caracteritza per ser un so respiratori fort produït en les vies altes durant el somni. És freqüent que sigui prou fort com per a molestar als acompanyants, mentre que l'individu és aliè a aquest. L'obesitat, la forma de la boca, substàncies com l'alcohol, la congestió o obstrucció nasal són factors importants en el *ronquido. Augmenta amb l'edat, arribant al 50% dels pacients majors de 65 anys, amb major predisposició en els homes.

Un dia a la clínica visitant als meus estimats pacients un dels meus petits, a l'realitzar-li la seva revisió dels 6 mesos li diagnostiquem càries i el molt preocupat em pregunto qui és el cap de la càries?, Necessito saber-ho per controlar-lo i no deixar que  em faci càries

 Jo li expliqui les causes de la càries i el va dir Explica-m'ho com una pelicula, la càries seus personatges i el seu malvat principal.

 Doncs càmera i acció !!!!.

Imagina el que seria si de sobte perdessis un o dos de les teves dents davanteres. Riure, parlar, menjar; tot això seria modificat de cop. Saber prevenir lesions en la teva boca i cara és especialment important si participes en esports organitzats o altres activitats recreatives

 

Els protectors esmorteeixen cops en la cara, minimitzant el risc de dents trencades i ferides en llavis llengua, cara o mandíbula. Normalment cobreixen les dents superiors i són una excel·lent forma de protegir els teixits tous de la teva llengua, llavis i revestiment de les galtes.

Estem contents perquè hem fet un pas més per seguir innovant. Els sistemes de vida i de treball avancen molt ràpid, de manera que no podem quedar-nos enrere.

És per això que neix NOVACLINICS GROUP conformada per Novaclinics a Sant Joan Despí i Novabucal a Vilanova i la Geltrú, per muntar-nos al tren de la Transformació Digital i compartir coneixements i experiències.

Previous Next

El curs ha estat una trobada de bona experiència acadèmica , sentiments de bona amistat , companyonia i intercanvi de coneixements entre els assistents i els ponents.


Dedicat no solament a transmetre els coneixements, sinó a les vivències amb pacients i situacions clíniques reals i pràctiques que succeeixen en el dia a dia d'una excel·lent pràctica d'una clínica dental.

Els dies 28 i 29 de setembre de l'2018 realitzarà el Curs per a Auxiliars Dentals a la Centre Mèdic Dental Novaclinics que servirà per millorar els coneixements i habilitats de les consultes odontològiques a les clíniques.

La funció principal dels auxiliars d'odontologia és assistir al dentista durant el tractament dels pacients. Es asseguren que l'equip i els materials estan a punt, desinfecten les àrees clíniques, preveuen les necessitats que poden sorgir en la consulta mèdica i atenen els pacients quan arriben.

Marques de Monistrol, 5

Sant Joan Despí (Barcelona)

+34 933 73 63 60

info@novaclinics.cat

603 34 20 22

C/ de Ferrer i Vidal, 8

Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

+34 938 15 13 25

info@novabucal.es

697 77 73 68

Informació

Número de Registre sanitari: E08038452

 

Segueix-nos en les Xarxes Socials

       

Marketing Digital Dental

Marketing Online
Community Manager 
Comunicación en las Redes Sociales
Diseño Web - Gráfico
Knowmad Digital
© 2019 Ronald Durán. Todos los derechos reservados. 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.