BLOG

NOTÍCIAS / NOVETATS

Sabies que pots fer que les teves dents es vegin rectes i bonics sense haver de col·locar-los *Braquets o aparells, que pots realitzar aquest tractament sense que ningú el noti si més no. A més no variarà en res el teu dia a dia pots menjar de tot i netejar-te les teves dents com sinó portaràs res.

Sabies que tampoc tindràs cap dolor, ja que res ni et fregarà ni t'estrenyerà en excés.

Estem contents perquè hem fet un pas més per seguir innovant. Els sistemes de vida i de treball avancen molt ràpid, de manera que no podem quedar-nos enrere.

És per això que neix NOVACLINICS GROUP conformada per Novaclinics a Sant Joan Despí i Novabucal a Vilanova i la Geltrú, per muntar-nos al tren de la Transformació Digital i compartir coneixements i experiències.

Els dies 28 i 29 de setembre de l'2018 realitzarà el Curs per a Auxiliars Dentals a la Centre Mèdic Dental Novaclinics que servirà per millorar els coneixements i habilitats de les consultes odontològiques a les clíniques.

La funció principal dels auxiliars d'odontologia és assistir al dentista durant el tractament dels pacients. Es asseguren que l'equip i els materials estan a punt, desinfecten les àrees clíniques, preveuen les necessitats que poden sorgir en la consulta mèdica i atenen els pacients quan arriben.

Imagina el que seria si de sobte perdessis un o dos de les teves dents davanteres. Riure, parlar, menjar; tot això seria modificat de cop. Saber prevenir lesions en la teva boca i cara és especialment important si participes en esports organitzats o altres activitats recreatives

 

Els protectors esmorteeixen cops en la cara, minimitzant el risc de dents trencades i ferides en llavis llengua, cara o mandíbula. Normalment cobreixen les dents superiors i són una excel·lent forma de protegir els teixits tous de la teva llengua, llavis i revestiment de les galtes.

Marques de Monistrol, 5

Sant Joan Despí (Barcelona)

+34 933 73 63 60

info@novaclinics.cat

603 34 20 22

C/ de Ferrer i Vidal, 8

Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

+34 938 15 13 25

info@novabucal.es

697 77 73 68

Informació

Segueix-nos